Ай Си Джи Би АД

Съфинансиран от Европейски  съюз. Европейска енергийна програма за възстановяване Европейски фонд за регионално развитие Оперативна програма Иновации и Конкурентоспособност

Елио Руджери, председател на Съвета на директорите на ICGB, подаде оставка

ICGB съобщава, че Elio Ruggeri е подал оставка от поста си на председател на Съвета на директорите на компанията; изразява най-голямото си признание за приноса на Елио за развитието на проекта и му пожелава всичко най-добро в бъдещите му професионални предизвикателства.

Елио Руджери, в качеството си на главен изпълнителен директор на IGI Poseidon SA - съакционер заедно с Българския Енергиен Холдинг в инвестиционната компания ICGB, ръководи разработването на проекта от самото му създаване през 2009 г. и беше председател на Съвета на директорите от 2013 г., като е допринесъл значително за развитието на проекта до момента.

„ Изключително сме тъжни от напускането на Елио. Той е изключителен професионалист, който със своите неоспорими качества и лидерски умения, е допринесъл за развитието на един толкова предизвикателен проект като IGB. За нас и за целия екип на ICGB беше чест и удоволствие да работим с Елио и му желаем много успех в бъдещата му професионална кариера“, заявиха изпълнителните директори на ICGB Теодора Георгиева и Константинос Караянакос.

Дата 01/02/2018