Газопровод IGB

Междусистемна газова връзка Гърция – България

Научете още »

Газовата връзка Гърция-България получи освобождаване от изискванията за достъп на трети страни


След решението на Европейската комисия относно освобождаването на Междусистемна връзка Гърция-България (IGB) от изискванията във връзка с достъп на трети страни, регулиране на тарифата и отделяне по собственост, на 8 август 2018 г. националните регулатори на Гърция и България приеха съвместно Окончателно Решение за освобождаване на IGB.

Прочетете още »

АйСиДжиБи АД възобновява процедурата за възлагане на обществена поръчка за проектиране, доставка и строителство на Междусистемна газова връзка Гърция – България

Проектната компания „АйСиДжиБи“ АД уведомява потенциалните кандидати в ограничената процедура за възлагане на обществена поръчка за проектиране, доставка и строителство  на Междусистемна газова връзка Гърция – България, че на 06.08.2018 г. е изпратено Решение за одобряване на изменение или допълнителна информация, с което се възобновява процедура и се удължава срока за подаване на заявления за участие.

Прочетете още »

АйСиДжиБи АД възобновява процедурата за избор на инженер-консултант за проект „Междусистемна газова връзка Гърция – България“

Проектната компания „АйСиДжиБи“ АД уведомява потенциалните участници в откритата процедура за избор на инженер-консултант за проект „Междусистемна газова връзка Гърция – България“, че възобновява процедурата за избор на инженер-консултант за проект „Междусистемна газова връзка Гърция – България“ и удължава срока за подаване на оферти.

Прочетете още »