Газопровод IGB

Междусистемна газова връзка Гърция – България

Научете още »

ICGB финализира успешно обществената поръчка за избор на инженер-консултант за газовата връзка с Гърция

Изборът на Инженер-консултант е една от топ трите ключови процедури за реализацията на проекта; Обединение с българско и чуждестранно участие ще отговаря за контрола и реализацията на газопровода IGB.

Проектната компания ICGB финализира успешно обществената поръчка за избор на инженер-консултант за изграждане на междусистемната газова връзка Гърция – България. След провеждане на открита процедура комисията, сформирана от възложителя, излъчи консорциум „ТИБЕИ“ за изпълнител на проекта.

Прочетете още »

ICGB бележи напредък в процедурата по сертифициране като независим газопреносен оператор

На 19.02.2019 г. „Ай Си Джи Би“АД  финализира успешно следващaта стъпка от процеса към сертифициране като независим газопреносен оператор. Повече от четири месеца преди крайният срок проектната компания подаде към регулаторите на България и Гърция Мрежови кодекс за газопровода IGB.

Прочетете още »

ICGB кани петима кандидати за втора фаза на процедурата за проектиране, доставки и строителство на газовата връзка с Гърция

Вчера, 13.02.2019 г., проектната компания „Ай Си Джи Би“ АД изпрати покани до кандидатите, преминали предварителен подбор за подаване на оферти в процедурата за избор на изпълнител за проектиране, доставка и строителство на междусистемната газова връзка Гърция – България.

Прочетете още »